Victor Ponta, fostul premier al României, actual lider la partidului Pro România, a lansat noi atacuri la adresa lui Klaus Iohannis, a Guvernului montat de la Cotroceni, cât și a ‘reziștilor’, luni seara.

Fostul premier Victor Ponta critică partidele aflate la putere. Fostul premier PSD susține că liderii politici din România discută prea mult despre război și COVID, pentru a ascunde sub preș problemele reale ale societății românești.

„Cred că unii s-au și folosit de asta, că să bage spaima în oameni. Nu va fi atacată România în niciun fel (n.r. – de Rusia), nicio țară NATO.

Dacă-i ții pe oameni ocupați cu războiul, ba cu COVID-ul, nu le mai spui alte lucruri… Putin nu reușeste să bată Ucraina, dar să se bată NATO?! Nici vorbă despre așa ceva!

Am spus că dacă Putin nu a câștigat războiul într-o săptămână, l-a pierdut. S-a văzut că marea faimă a armatei ruse era de fațadă. Am văzut că armata Rusiei se luptă ca în Al Doilea Război Mondial, trage bombe în case”, a declarat Victor Ponta .

 

 

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentSerghei Lavrov: ”Riscul unui război nuclear este real și grav!”
Articolul următorNicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au fost marți în Ucraina, fără Florin Cîțu – Ce au discutat cu președintele Zelenski