Fostul premier Victor Ponta consideră că se discută prea mult despre pastilele de iod și prea puțin despre criza economică.

„Toata povestea asta cu pastilele de iod ( ca vine bomba nucleara peste noi si doar cei cu pastila in buzunar scapa) – inca o manipulare ( “prosteala” sa inteleaga toti)”, a scris Ponta, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

„Nu cred ca vine nicio bomba nucleara – si , daca vine, oricum nu facem nimic cu pastilele alea ridicole. Dar trebuie sa vorbim de Ucraina, de Covid , de cum ajutam Moldova cu pastile de iod ( cand ii ajutam in 2014 cu gradinite, spitale si ambulante nu era bine) – doar sa nu vorbim despre inflatie, criza economica, distrugerea firmelor romanesti , birocratie, nepotism, incompetenti in functii inalte, cumparat de avioane vechi si scumpe pt promovare personala samd !”, a adăugat acesta.

„Eu propun sa dam pastilele de iod doar “focilor fericite” – ei trebuie sa supravietuiasca , noi ceilalti nu contam!”, a conchis fostul premier.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentFamiliile Păcuraru și Păunescu, parteneriat în interesul românilor. Realitatea PLUS și B1 vor continua, însă, ca două entități diferite
Articolul următorAutoritatea Electorală Permanentă anunță că în luna august partidele politice au primit subvenţii de 17 milioane