Klaus Iohannis continuă să facă boacăne pe bandă rulantă din calitatea de președinte al României, susține Victor Ponta. Victor Ponta se întreabă dacă montarea lui Klaus Iohannis pe o funcție de la NATO sau UE ar folosi României, ori doar fostului profesor de fizică, respectiv unor entități străine.

În plus, fostul candidat la prezidențiale din partea PSD a transmis un mesaj fanilor lui Klaus Iohannis, care acum își varsă nervii pe oficialul de la Cotroceni.

„Domnul Iohannis mai este președintele României sau se pregătește pentru noul job (n.r. – la NATO sau în cadrul UE)? El a venit de la Sibiu pentru jobul de președinte, pentru că era mai bun acolo. Se plictisea la Sibiu. Acum pleacă la Bruxelles, salariu mai bun. Dar problema e ce primim noi din toată treaba asta. Mi se pare că România nu câștigă nimic din noul serviciu al lui Iohannis. Sunt oameni care l-au votat pe Iohannis, care se uită în oglindă și și-ar trage niște palme. Le spun să nu sufere! Data viitoare poate că vor alege mai bine.

(…) Pentru oamenii obișnuiți e un avantaj pentru că pleacă Iohannis la Bruxelles? (…)”, a declarat Victor Ponta, pentru un post TV.

În plus, Victor Ponta a analizat și achiziția de avioane vechi, F-16, care beneficiază de susținerea lui Klaus Iohannis.

„Eu am semnat achiziționarea de 12 avioane F-16. Dar atunci era creștere economică. Acum am văzut că se cumpără avioane F-16 mai vechi de 40 de ani. Dar s-au mărit taxele și impozitele. Oamenii trebuiau consultați. Dacă e să luăm, hai să le luam pe alea mai noi, nu pe alea care nu mai zboară”, a mai punctat Ponta, duminică seara.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentScholz anunță măsurile pe care Uniunea Europeană trebuie să le ia
Articolul următorMinisterul Sănătății se contrazice și spune că nu se va construi niciun spital nou cu bani din PNRR