Klaus Iohannis continuă să facă boacăne pe bandă rulantă din calitatea de președinte al României, susține Victor Ponta. Victor Ponta se întreabă dacă montarea lui Klaus Iohannis pe o funcție de la NATO sau UE ar folosi României, ori doar fostului profesor de fizică, respectiv unor entități străine.

În plus, fostul candidat la prezidențiale din partea PSD a transmis un mesaj fanilor lui Klaus Iohannis, care acum își varsă nervii pe oficialul de la Cotroceni.

„Domnul Iohannis mai este președintele României sau se pregătește pentru noul job (n.r. – la NATO sau în cadrul UE)? El a venit de la Sibiu pentru jobul de președinte, pentru că era mai bun acolo. Se plictisea la Sibiu. Acum pleacă la Bruxelles, salariu mai bun. Dar problema e ce primim noi din toată treaba asta. Mi se pare că România nu câștigă nimic din noul serviciu al lui Iohannis. Sunt oameni care l-au votat pe Iohannis, care se uită în oglindă și și-ar trage niște palme. Le spun să nu sufere! Data viitoare poate că vor alege mai bine.

(…) Pentru oamenii obișnuiți e un avantaj pentru că pleacă Iohannis la Bruxelles? (…)”, a declarat Victor Ponta, pentru un post TV.

În plus, Victor Ponta a analizat și achiziția de avioane vechi, F-16, care beneficiază de susținerea lui Klaus Iohannis.

„Eu am semnat achiziționarea de 12 avioane F-16. Dar atunci era creștere economică. Acum am văzut că se cumpără avioane F-16 mai vechi de 40 de ani. Dar s-au mărit taxele și impozitele. Oamenii trebuiau consultați. Dacă e să luăm, hai să le luam pe alea mai noi, nu pe alea care nu mai zboară”, a mai punctat Ponta, duminică seara.

Sursa: Realitatea Din PRO