Marcel Ciolacu a trimis o propunere către liderii tuturor formaţiunilor politice care au participat la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei, pentru ca aceştia să acţioneze în comun din punct de vedere juridic şi pentru strângerea de semnături în vederea demiterii primarului Clotilde Armand. Victor Ponta, președintele Pro România, este primul lider de partid care reacționează la propunerea lui Ciolacu.

„Situatia de la Sectorul 1 NU trebuie sa ramana fara consecinte politice si juridice – indiferent cat de puternici sunt cei aflati “in spatele” Doamnei Clotilde Armand- si de sumele colosale care sunt in joc.

Mi-am consultat colegii din Biroul Executiv al PRO Romania in privinta propunerii facuta de Presedintele PSD Marcel Ciolacu- si nu a existat nicio indoiala ca trebuie sa ne alaturam tuturor demersurilor legale si politice referitoare la Sectorul 1 din Bucuresti.

Mai este mult timp pana in 2024 (mult timp pentru ca cei aflati la Putere vor face multe alte greseli si lucruri rele) – dar mai este , de fapt , putin timp pana in 2024 ( daca vrem ca oamenii sa aiba o alternativa serioasa la situatia actuala, o speranta ca lucrurile pot fi indreptate asa cum a fost in 2012)!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Referitor la strângerea celor 50 de mii de semnături necesare declanșării unui referndum pentru demiterea primăriței, Ciolacu a precizat duminică seara că PSD are până în prezent aproximativ 20 de mii.

„Doamna Clotilde Armand trebuie să fie de mult acasă. Ori să-ți dea demisia, ori să-și facă datoria procurorii. După ce Guvernul declanșează referendumul Clotilde Armand rămâne în funcție până se fac noi alegeri. Acțiunile cetățenești sunt de durată”, a adăugat Ciolacu.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentLovitură totală pentru Florin Cîțu! Eugen Teodorovici l-a dat în judecată
Articolul următorSe ia vălul de pe realizările Guvernului PNL-USR Plus. Lista rușinii