Victor Ponta intervine din nou în scandalul iscat de lucrările efectuate de ucraineni la canalul Bîstroe din Delta Dunării. Fostul premier se arată deranjat de mesajele PNL după ce președintele Iohannis a cerut ca subiectul să nu fie exploatat politic.

„PNL devine mai slugarnic fata de Presedintele Iohannis decat era PD fata de Basescu, si la fel de sinucigas politic –  daca cineva isi putea imagina asa ceva! Cred ca, daca o sa joace Romania cu Ucraina la fotbal, PNL o sa organizeze o galerie cu steaguri si bannere cu “Hai Ucraina”! Oricum ma astept sa vad Biroul Politic al PNL mergand cu lopeti si barci in weekend sa ajute la sapat la Canalul Bastroe! Ma gandesc daca chiar le-a luat Dumnezeu mintile sau lasitatea si lacomia justifica orice? Oricum, bine ca a scazut Guvernul Ponta PSD taxele si impozitele in 2015 ca sa aiba PNL ce sa creasca (ca asta inseamna “liberal”)! Poate ca tot raul spre bine insa: macar o sa avem Puterea (PSD) si Opozitia (AUR)!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Reacția lui Victor Ponta vine după ce purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a afirmat, joi, că abordarea “panicardă” şi “distorsionată” a unor teme în spaţiul public în aceste zile este “profund nocivă”, adăugând că politizarea şi propaganda în cazul Bâstroe trebuie să înceteze.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentFilosoful Mihai Șora a murit la vârsta de 106 ani
Articolul următorDeputații vor să cumpere bilete de avion și cazare la hoteluri din străinătate, de 7 milioane de lei. Achiziție uriașă în vremuri de criză