Fostul premier Victor Ponta (PSD) spune că nu îi pasă prea mult ce a făcut Florin Cîțu acum 20 de ani, când a stat două zile în arest după ce a fost prins băut la volan în SUA, mai importantă capacitatea sa de a conduce Guvernul.

„Imi asum riscul sa dezamagesc, dar spun direct : NU ma intereseaza si NU cred ca este important ce a facut Florin Citu in urma cu 20 de ani in viata sa privata ( cat nu e vorba de crime grave – bineinteles). Ma intereseaza ce face Florin Citu ACUM , si ce va face DE ACUM INCOLO – in calitatea sa de Prim Ministru si de viitor Presedinte al PNL”, a scris Ponta pe Facebook.

„Treaba lui Citu ce a patit acum 20 de ani in SUA – imi este indiferent. Ce ma deranjeaza este faptul ca a pierdut un an important din guvernare pentru un razboi total inutil cu Orban – mai ales ca este un razboi castigat inainte de a incepe. Si ca va pierde probabil anul 2022 intr-un alt razboi steril cu USR-PLUS desi poate sa stie de acum ca NU se poate guverna cu forte politice infiintate cu unicul scop de a distruge orice forma de guvernare”, a adăugat acesta.

Pentru amuzament, Ponta menționează și un banc apărut pe această temă: „Orban a baut toata viata – dar doar in Romania si nu a patit nimic / Citu a baut o data in America si l-au prins”.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentDe vineri, în UE se va circula doar cu certificate Covid-19 digitale
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Primul jurnalist acoperit care rupe tăcerea. Mărturii din interiorul celebrei „Doi și-un sfert”