Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri, la Braşov, că partidul pe care îl conduce va rămâne în opoziţie, după alegerile parlamentare, în timp ce PSD îi va susține pe liberali „la nevoie”.

“Mă uit la cei de la PNL, care vor să guverneze cu UDMR, cu USR, cu care se ceartă deja, eventual îl bagă şi pe Băsescu în combinaţia asta. (…) O să fie foarte greu. PSD o să-i susţină cum i-a susţinut şi acum. La televizor va spune că sunt contra, dar, când e nevoie, votează. (…) Noi suntem opoziţia. Mai puţini, dar mai hotărâţi”, a spus Ponta, într-o conferinţă de presă. El a menţionat e “normal” ca Pro România să-şi unească forţele cu ALDE dacă există “un scop comun”, precizând, totodată, că în această perioadă de campanie electorală nu s-a întâlnit cu Călin Popescu-Tăriceanu.

Ponta a mai afirmat că, iniţial, a crezut că USR se va lupta, alături de Pro România, împotriva PSD, însă liderii acestui partid “s-au dezumflat”, menţionându-i pe Dan Barna şi Nicuşor Dan. “Îmi pare rău, chiar îmi doream ca eu să-i toc pe pesedişti pe stânga şi ei pe dreapta”, a susţinut liderul Pro România.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentReguli noi la vot: Alegătorii cu vârsta de peste 65 de ani și cei cu boli cronice vor avea prioritate
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 70. Bancomatele sar în aer mai rău ca petardele de Revelion