Fostul premier și șef PSD Victor Ponta spune că social – democrații au marcat victorii istorice la alegerile din 2024 și au reușit, sub conducerea lui Marcel Ciolacu, să câștige fiefuri ale PNL, precum Timiș sau Caraș-Severin.

”Surprize frumoase pentru “Stanga” in judete considerate fiefuri ale “Dreptei” ! Au castigat Banatul ( Timis si Caras Severin ) cu niste oameni tineri – sub leadershipul lui Sorin Grindeanu; la fel au castigat Maramures si Suceava ; au luat inapoi Prahova si Sectorul 2 . “Titularii” din Dambovita, Galati, Valcea , Bistrita , Hunedoara , Tulcea , Dolj, Sectoarele 2 si 3 , si-au marit avansul fata de 2020! Marcel Ciolacu este Presedintele PSD cu cel mai bun rezultat la Alegerile Locale ( in 2012 s-a candidat pe USL) ; mare pacat de Bucuresti si de alte zone importante unde nu au fost nici macar pe locul 2 . Si mare pacat ca au salvat PNL la europarlamentare- nicio fapta buna nu ramane nepedepsita”, a scris Ponta pe Facebook.

 

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentGeorge Tuță (PNL) a câștigat Primăria sectorului 1. Liberalii o acuză pe Clotilde Armand și prezintă o FOTOGRAFIE cu saci în care par să fie documente tocate
Articolul următorALEGERI 2024. Rezultate provizorii la europarlamentare, publicate de BEC