Fostul premier Victor Ponta condamnă afirmația ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, despre vina pe care o poartă PSD pentru problemele din sistemul sanitar.

„In fiecare zi este mai rau! Am inteles ca VV se adreseaza unor oameni atat de orbiti de propriile frustrari si de propriile complexe incat pot sa accepte orice imbecilitate drept explicatie si orice aberatie drept scuza – problema lor. Problema noastra este ca noi toti ceilalti, cu neuroni inca functionali, asistam pasivi la procesul organizat de distrugere a Sistemului de Sanatate – pana cand fiind total distrus va fi “salvat” printr-o privatizare pe degeaba catre “Stapanii” lui VV din afara Tarii / ridicam din umeri si speram sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Ministrul Sănătății a afirmat duminică, la Prima TV, despre incendiul de la Matei Balș, că dacă a fost o problemă de căldură, este din vina PSD și dacă a fost o investiţie făcută prost, problema e tot la PSD.

PSD mi-a cerut demisia şi e foarte interesant şi folosesc cuvântul ”interesant” în mod expres: un partid precum PSD cere demisia, a mea, şi am văzut că este o linie de atac de asemenea, la Nicuşor Dan pentru că nu era căldură, atunci când prima pe lista domnilor de la PSD era doamna Firea, care este direct responsabilă pentru situaţia termoficării din Bucureşti, patru ani de zile în care nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Vlad Voiculescu în emisiunea Insider Politic, difuzată duminică, la Prima TV.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentIa pastila SRS: Doctorate prin telepatie. Beneficiu? 500.000 de lei pentru George Maior
Articolul următor”Culisele statului paralel”| Istoria distrugerii Sidex Galați – privatizare care a îmbogățit baronii. Combinatul – JEFUIT de sute de firme-căpușă