Victor Ponta este de părere că forţele armate ale Rusiei şi ale Ucrainei vor duce un război de durată, ceea ce va afecta profund economia UE. România nu este amenințată de război, ci de criza economică, susține fostul premier.

„Dacă mă întrebați pe mine, s-ar putea să dezamăgesc. Eu cred că nu există niciun pericol pentru România, România nu va fi lovită, toată această propagandă este pentru a cumpăra mai multe arme. Scutul anti-rachetă e pentru rachete de la 10-15 kilometri. Nu ne atacă nimeni, dar cred că escaladarea asta va duce la prelungirea războiului și vom suferi toți.

Nu am văzut nicăieri că dolarul a trecut de 5 lei. Pe mine și pe oamenii cu care m-am întâlnit ne interesează dacă se oprește. Ce ne mai interesează este că România va avea anul acesta un deficit de 30 de miliarde de euro. UE ne dă 4, dar restul?”, a afirmat Ponta, la un post TV.

Fostul premier nu a ratat ocazia de a lansa un atac la Klaus Iohannis, în contextul în care Ministerul de Interne cumpără sute de mașini BMW pentru Poliția Rutieră, de la un prieten al președintelui.

„Am văzut că cel mai mare contract de achiziție de mașini pentru MAI se face cu o firmă de afară, deși noi avem două fabrici de mașini. Eu mergeam cu Dusterul, domnul Iohannis, mai deștept, merge cu BMW.

Trebuie mașini de poliție, șalvari noi, mașini de pompieri, dar cumpărăm mereu doar ce produc alții”,, a mai declarat Victor Ponta.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentParlamentarii noștri, invidioși pe salariile demnitarilor din UE – Ce bani încasează lunar politicienii din alte state
Articolul următorSUA, avertisment final pentru PUTIN dacă folosește arme nucleare în războiul din Ucraina – Mesaj fără precedent