Victor Ponta reacționează la atacul lansat de Florin Cîțu la adresa sa. După ce fostul lider PNL a afirmat că „uu contează că PSD e condus de Ponta, Dragnea sau Ciolacu – au acelaşi obiectiv, acela de a suprataxa sectorul privat”, fostul lider PSD îi amintește de măsurile de reducere a fiscalității din perioada 2012-2015.

„“Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost” – dar eu vreau sa incerc . Poate Florin Citu era doar “fumat”! Cand Guvernul PSD Ponta a redus TVA de la 24% la 19% (si 9% la alimente); cand am redus impozitul pe dividende de la 16% la 5%; cand am redus CAS cu 5 puncte; cand PSD aplica 1% din cifra de afaceri la microintreprinderi – cred ca Florin Citu dormea in arest in America. Dar acum sa stam linistiti – cu un Prim Ministru de la PNL (ca si cu Premier de la PDL – actual PNL in 2010) taxele vor creste. Pentru ca “penelistii”, bugetari de profesie, se gandesc ca asa e bine acum, in Criza  – ca in 2010! Oricum – ce treaba au ei?”

Fostul premier şi preşedinte al PNL Florin Cîţu critică în termeni duri politica promovată de PSD privind introducerea unei taxe pentru educaţie şi sănătate, el arătând că, înaintea lui Marcel Ciolacu, alţi foşti lideri social-democraţi, Victor Ponta şi Liviu Dragnea, susţineau taxe suplimentare promiţând dezvoltarea ţării. 

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentVIDEO Președinții Iohannis și Macron la baza militară Mihail Kogălniceanu
Articolul următorRomânia se împrumută mai SCUMP ca oricând! Datoria publică a României a atins un nou RECORD