Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat, duminică seara, la România TV, că anul 2021 va fi un an foarte greu pentru toată lumea, în cazul în care Guvernul nu va lua la timp măsurile potrivite împotriva noului coronavirus.

“Cred că România poate să iasă mai puternică din această criză, cu două condiţii: să ne unim eforturile, să avem oameni competenţi care să ia măsuri pentru români, nu pentru ei.

“În direcţia în care mergem acum, după 7 decembrie, vom fi blocaţi în casă. De la anul, firmele românești vor da faliment, se vor mări taxele și impozitele și se vor tăia pensiile și salariile (…) Trebuie să luam deciziile corecte și să repornim România. Nu așa ca in Miorița, ne punem mâinile pe piept și ne dăm bătuți. Luptăm în continuare”, a declarat preşedintele PRO România, Victor Ponta.

Articolul precedentTăriceanu: Fuziunea ALDE și Pro România este reacţia sănătoasă la înţelegerea pe sub masă dintre PSD şi PNL
Articolul următorCălin Popescu Tăriceanu: ”Oamenii au dreptate să protesteze. Dacă Orban nu va redeschide piețele, ne putem aștepta la proteste mai consistente”