Fostul premier al României Victor Ponta spune că scena de la Sibiu, unde mai mulți copii au fost aduși să cânte în stradă cu ocazia vizitei lui Klaus Iohannis și Frank Steinmeier e de un comunism grețos.

Fostul premier Victor Ponta a spus că scena cu Klaus Iohannis cu copiii care au cântat la Sibiu este ”de un comunism gretos”. ”Cine i-a dat ideea și-a bătut joc de el. Faptul că niciun consilier nu i-a spus ”seful, e greva” e de prost gust. Și sa scoti copiii în stradă sa-ti cante este ceva groaznic”, a spus Victor Ponta la România TV.

”Scena cu Iohannis si copiii este din Coreea de Nord, comunism grețos. Nu am vazut, nu cred că președintele Germaniei a zis să mă întâmpinați cu copii care cântă. Cine a dat ideea ori si-a batut joc de Iohannis, ori asta e lumea in care traieste Iohannis. Faptul ca niciun consilier nu i-a spus ”este greva domne”, nu contează că erau 15 sau … sa te plimbi ca si cum esti in Elvetia si sa scoti si copiii sa îți cante”, a spus Ponta.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentProtest uriaș la ușa lui Grindeanu – Ceferiștii cer salarii mai mari cu 25% și bani pentru infrastructură
Articolul următorGreva din învățământ continuă! Sindicaliștii nu s-au lăsat înduplecați de președintele Iohannis