Fostul premier al României, Victor Ponta, intervine în conflictul intern din USR. Ponta este de părere că  actuala criză din partid a venit natural, după mai multe momente care au marcat USR.

„Acesta este rezultatul logic si meritat: cand gandesti cu ficatul si nu cu creierul / cand crezi ca ura este solutia problemelor/ cand asmuti procurorii sau tot felul de securisti intitulati “societate civila” impotriva adversarilor politici pe care nu poti sa ii invingi democratic / cand ii acuzi pe altii de impostura, incompetenta sau coruptie ai tu esti mult mai rau decat ei / cand gasesti mereu in altii vinovatii pentru frustrarile si neimplinirile personale / cand folosesti lozinci si critici ipocrite care ti se sparg cand ajungi tu in locul celor criticati / cand crezi ca interesele unora de la Bruxelles sunt mai importante decat interesele romanilor!

Sau, cum spun romanii mai intelepti: ‘cine seamana vant culege furtuna’ ”, a spus Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentKlaus Iohannis, printre favoriții la șefia NATO – Este a doua oară când președintele român este pe lista candidaților
Articolul următorMinistrul Bogdan Aurescu liniștește populația: ”Nu există niciun pericol ca România să fie atrasă într-un conflict militar cu Rusia”