Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a reacționat dur la informaţia că în 2012, când era premier şi ministru interimar al Sănătăţii, a semnat pentru numirea lui Ionel Eugen Adrian la Unifarm.

Pe documente apare semnătura lui Raed Arafat, care a semnat în locul lui Victor Ponta. Liderul Pro România susţine însă că este irelevant cine l-a numit în Consiliul de Administraţie al Unifarm pe Ionel Adrian, din moment ce directorul este ales ulterior de Consiliul de Administraţie.

“E o prostie și o manipulare. Normal că nu am semnat. Eu delegasem toate atribuțiile către Raed Arafat, dar Ministrul Sănătății (2012 Arafat – în 2016 Voiculescu) nu numesc direct la Unifarm, ci doar numesc Consiliul de Administrație. Oricum, ce treabă şi ce vină au cei care au semnat în 2012 / 2016 (Arafat și Voiculescu) cu faptul că în 2020 acest director lucra direct cu Orban și Tătaru a luat șpagă? E o prosteală totală”, a declarat Victor Ponta pentru STIRIPESURSE.RO.

Procurorii DNA au dispus control judiciar pe o durată de 60 de zile, începând de marți, pe numele directorului general al Unifarm, acuzat că a luat mită 760.000 euro.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 8. Rebranding de Dâmbovița
Articolul următorMoțiunea simplă împotriva ministrului Nelu Tătaru a fost adpotată în Parlament