Fostul premier Victor Ponta s-a declarat revoltat de imaginile cu politicienii aflați în secțiunea VIP pe stadion la meciul Austria – Macedonia de Nord, în timp ce legende ale fotbalului românesc precum Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au fost trimise să se uite la meci din tribuna II. El a semnalat că centrul Bucureștiului a fost plin de gunoaie când au venit suporterii străini.

„E dureros”, a reacționat Ponta. „Noi, Romania, pe Gica Popescu l-am bagat in puscarie. E plina Romania de hoti, violatori, spagari, dar noi l-am bagat pe Gica Popescu. M-am dus la Traian Băsescu si i-am facut propunerea de gratiere si mi-a zis `Nu, bă, ca sar astia pe noi’. Stiti care sareau pe noi? Astia care sunt acum in tribune”, a declarat fostul premier.

„Ieri m-am suparat. Am fost cu familia in centru. Mi-a crapat mie obrazul de rusine, au fost numai maldere de gunoaie in tot centrul orasului. La Viena sigur nu e asa. Nici la Skopje nu e asa. Ai o sansa ca tara, sa arati celorlalti cat de bine te-ai dezvoltat. A fost o rusine nationala. E un moment in care sa iti promovezi tara, noi am promovat gunoaie”, a adaugat Ponta.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentLupta pentru șefia PNL: Întâlnirea de taină a miliardarilor din spatele lui Cîțu – Cine face jocuri subterane DETALII EXCLUSIVE
Articolul următorIa pastila SRS: Rusia sau China? Cine e dușmanul