Victor Ponta iese la rampă în ziua cu aproape 600 de morți în rândul pacienților cu COVID-19. Fostul premier își asumă îndemnul la vaccinare, deși nu mai este într-o funcție publică, afirmând că în contextul dat voturile și înjurătorile sunt mai puțin importante.

„In ziua in care peste 500 de oameni si-au pierdut viata cred ca ar fi o lasitate din partea mea sa tac ; simt nevoia sa spun ceva ce ar trebui sa spuna orice persoana care ocupa ( sau a ocupat – in cazul meu ) o functie de demnitate publica: va rog sa va vaccinati!

Spre deosebire de alti politicieni “pe val” nu va spun sa faceti ceva ce eu si copiii mei nu am face – nu ma gandesc cate voturi castig sau pierd de la cei suparati pe un Presedinte si un Guvern care s-au dovedit, din pacate, total iresponsabili ! Stiu ca voi atrage multe critici si injuraturi ( si zau ca nu le duc lipsa) – stiu ca nu poti impune ceva unor oameni care au alte convingeri – stiu ca vaccinul nu rezolva tot – stiu ca nu ii poti convinge doar cu un indemn pe cei convinsi sa nu faca!

De azi copiii mei sunt vaccinati cu doza a doua ; eu, Mama si ceilalti adulti din Familia mea am facut doza a treia – si simt nevoia sa spun asta stiind ca mii de oameni citesc ceea ce scriu . Si daca o sa conving un singur om tot cred ca am facut ceva bun!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Klaus Iohannis a declarat, marți seara, că cei care contestă vaccinurile „sunt indirect responsabili de suferința semenilor”. Președintele menționează, ca măsură pentru oprirea valului 4 agresiv, certificatul verde sau orice măsură ce poate reduce interacțiunea umană.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentIohannis, mesaj în cea mai neagră zi: „Valul 4 se dovedește mult mai agresiv decât cele mai apocaliptice prognoze” – Noi RESTRICȚII
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Dorin Iacob: „În România, privatizare este sinonim cu jaful”