Fostul premier Victor Ponta a comentat situația delicată în care se află Traian Băsescu, mărturisind fără ezitare că se bucură și că fostul președinte „culege ce a semănat”.

„Da, mă bucur. Aia cu copilul nu, am fost singurul care am spus că suntem o țară barbară. Eu n-am văzut Ivanka Trump să pățească ceva, n-am auzit băiatul lui Biden să fie anchetat. Cred că Traian Băsescu culege ce a semănat. Nu înțeleg de ce nu a plecat, povestea asta cu RAPPS se face de râs, sincer”, a afirmat liderul PRO România.

Fostul prim-ministru a ținut să menționeze și un anumit episod legat de relația sa tumultoasă avută cu fostul președinte, legat de autostrada construită de Strabag. La momentul respectiv Băsescu a anunțat public cu mult tam tam că Victor Ponta este anchetat de Laura Kovesi, șefa DNA la acel moment. În final însă, toate acuzațiile la adresa lui nu au putut fi dovedite, a precizat invitatul.

RA-APPS a anunţat joi că cererea de chemare în judecată privind evacuarea lui Traian Băsescu este în curs de redactare şi va fi depusă la instanţa competentă în intervalul 02-06.06.2022. Termenul de evacuare din locuinţa de protocol a expirat pe 1 iunie, după ce instituţia a apelat şi la o notificare prin intermediul unui executor.

 

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentCresc salariile bugetarilor: Salariile din Transporturi și Cultură, majorate cu 15% pentru ”complexitatea muncii”
Articolul următorReactia lui Victor Ponta dupa ce doi tineri au murit din cauza drogurilor: ”Ce bine ca in Romania doar “Coruptia Ucide” – nimic altceva!”