Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat marţi că va sprijini întotdeauna, din orice poziţie politică pe care o ocupă, municipiul şi judeţul Giurgiu şi nu o să se dezică niciodată de politica social-democrată, dar fără a repeta greşelile PSD.

“Sunt la Giurgiu alături de nişte oameni cu care am făcut lucruri bune şi când eram prim-ministru şi când nu am mai fost prim-ministru. În 2016, ultima zi de campanie electorală am petrecut-o aici, alături de domnul primar Nicolae Barbu. Dumnealui are un mare potenţial, a reuşit să schimbe în bine în ultimele două mandate faţa unui municipiu. Este actualul şi viitorul primar al municipiului.

În acelaşi timp, tot ca prim-ministru am încercat să sprijin fiecare localitate din judeţ, oamenii mi-au fost alături şi nu uit că şi în 2014 cele mai multe voturi le-am obţinut aici, de la oamenii din Giurgiu şi le sunt recunoscător pentru asta. Voi sprijini în orice poziţie politică pe care o ocup şi activitatea municipiului şi pe cea a CJ Giurgiu.

Nu o să mă dezic niciodată de politica social-democrată, de ceea ce am a făcut împreună şi îmi pare rău să văd că PSD îşi înlătură cei mai buni oameni, îi păstrează pe cei răi şi de asta, din fericire, există PRO România. Nu am făcut această nouă construcţie politică pentru că nu era bine în altă parte, am făcut-o tocmai pentru că e păcat că oameni de valoare, că oameni care muncesc, care au rezultate şi coloană vertebrală să fie înlăturaţi după ce au muncit şi după ce au obţinut sprijinul electoratului.

Spun acest lucru aici, la Giurgiu, unde un primar foarte bun nu a fost suficient de mult ajutat în ultima perioadă şi merita să fie. Am fost ieri la Slobozia unde unde un alt primar tânăr, puternic, a fost înlăturat. Vreau să vă spun că la PRO România facem toate lucrurile bune pe care le-a făcut PSD şi vreau să nu mai repetăm niciuna dintre greşelile pe care le-a făcut. Vorbesc despre PSD pentru că despre PNL cred că dezamăgire mai mare decât au peneliştii nu există. A fost vorba că o să vină PNL şi o să curgă lapte şi miere şi suntem în cea mai rea situaţie din 2010 încoace”, a declarat Victor Ponta, la Giurgiu, cu ocazia depunerii dosarelor de candidaturi pentru alegerile locale.

Articolul precedentRegulile pentru deschiderea școlilor în 14 septembrie, publicate de Ministerul Sănătății
Articolul următorVictor Ponta, mutare de ultimă oră în Vrancea cu Pro România