Liderul Pro România, Victor Ponta, susține într-o postare pe pagina personală de facebook că guvernul condus de Ludovic Orban a făcut o ”prostie/ticăloșie” prin OUG care a prelungit mandatele primarilor.

”Inca o data Guvernul Orban PNL a adoptat o Ordonanta evident neconstitutionala – inca o data a facut o prostie / ticalosie ( una din doua – sau ambele)!

Ordonanta Guvernului Orban a fost atacata la Curtea Constitutionala chiar de PNL / culmea stupiditatii / iar acum PNL se plange de Decizia Curtii!

Din cauza incompetentei si incapatanarii lui Orban si a PNL acum sunt puse in pericol toate administratiile locale din Romania / si Parlamentul ( pe care Dl Iohannis si Dl Orban il fac in toate felurile ) trebuie sa “curete cioburile” si sa rezolve problema!

Pro Romania considera ca singura solutie sa restabilim ordinea constitutionala si administrativa este inlaturararea imediata, prin motiune de cenzura, a acestui Guvern iresponsabil! Orice altceva ne va duce la noi crize si disfunctionalitati!

Suntem ProRomania – si tinem doar cu Romania!”, scrie Victor Ponta.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Gheorghe Flutur, “regele licitațiilor trucate”: bugetarul cu vile și bolizi donați
Articolul următor100% TU DECIZI! Victor Ponta, premierul copy-paste la virgulă. Sinuciderea care-i dă fiori