Liderul Pro România, Victor Ponta, dă un semnal în Parlament și arată că nu va vota Legea privind instituirea stării de alertă. Ponta susține că această lege este nedemocratică și plină de ”prevederi dubioase și aberante”.

”Eu NU votez azi Legea Guvernului prvind Starea de Alerta – prin votul meu de azi vreau sa ii reprezint pe OAMENII LIBERI – cei care au inteles pericolul Covid 19, sunt responsabili si precauti, dar nu au nevoie de un paznic sau un politist care sa stea langa ei – ci de un Stat care sa ii sprijine in #Repornirea Romaniei

Proiectul ( chiar si dupa modificarile din Senat ) – este o lege neclara , nedemocratica, plina de prevederi dubioase sau aberante , neclaritati , fara nicio masura clara de sprijin economic si social pentru persoanele vulnerabile – este doar o lege prin care dam puteri absolute , incontrolabile si netransparente , unui Guvern care a dovedit deja ca este incompetent, abuziv si interesat doar de afaceri si binele unor lideri PNL !

Accept democratic faptul ca majoritatea PNL – PSD – USR – UDMR- PMP va vota aceasta lege ( cum au votat si investirea Guvernului “Orban2” sau prelungirea Starii de Urgenta) / dar cred ca Romania avea nevoie de altceva in acest moment !

O lege care afecteaza viata tuturor dar trebuie votata in 24 de ore ( doar pentru ca asa a cerut Presedintele Iohannis) va fi, inevitabil o lege proasta, impotriva intereselor romanilor , doar pe placul celor care exercita puterea guvernamentala !

Eu sunt ProRomania – si tin doar cu Romania !”, scrie Victor Ponta.

Articolul precedentLegea Poliției Române, modificată: șeful IGPR, numit de ministrul de Interne, și nu de premier
Articolul următorRelațiile bolnăvicioase din sistemul sanitar. Legătura dintre afaceriștii controversați și șefii din spitale