Liderul Pro România, Victor Ponta, unul dintre oamenii care au format ultima alianță între PSD și PNL (USL), se întreabă ce le trebuie atât de mult liderilor actuali pentru a forma un Guvern. Ponta susține că PSD trebuie să dea premierul, asta pentru că PNL a pierdut alegerile și în ultimii ani a guvernat dezastruos.

”Ma uit in ultimele zile uimit si iritat la negocierile pentru formarea Guvernului ( ca toti romanii – cu exceptia, probabil, a Presedintelui Iohannis, care nu pare nici una nici alta)! Ce le mai trebuie atata timp ?

Am fost primul care a spus ca singura solutie pentru Criza actuala este un Guvern PSD – PNL ( toti ipocritii s-au grabit sa ma critice ca sunt nostalgic dupa USL – de parca nu a fost atunci cea mai buna perioada din punct de vedere economic si social pentru toti romanii )!

Logic – PSD trebuie sa numeasca Premierul ( PNL are Presedintele Tarii , au pierdut Alegerile de anul trecut, au guvernat dezastruos cu USR anul acesta si au jumatate ca numar de parlamentari) .

Ce tot asteptati ? Ce tot sustineti lucruri ilogice si aberante pe care nu le intelege nimeni? Haideti sa guvernati Romania – ca nu mai rezista Tara mult!”, scrie Victor Ponta.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentPENSIILE vor crește cu 10% – Pensionarii care au până la 1600 de lei vor primi un sprijin de 1200 de lei
Articolul următorDragnea: ”Ciolacu, cel mai mărunt şi ridicol personaj. Până şi Cîţu l-a umilit”