Fostul premier  a vorbit despre episodul în care a fost implicat după moartea lui Diego Maradona când a postat pe twitter un mesaj aproape identic cu cel al lui Gary Lineker.

„Unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile a decedat la vârstă de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator, în Argentina. După o viața binecuvântată, dar problematică, să sperăm că va găsi ceva confort în mâinile Domnului”, a fost mesajul buclucaș care a dus la numeroase racții ironice.

Victor Ponta a vorbit despre acel moment jenant și a spus că nu el este cel care se ocupă de mesajele de pe Twitter.

„Eu scriu pe rețelele sociale, pe Facebook și Instagram. Pe Twitter nu scriu eu, am pe cineva care se ocupă. Dar oamenii m-au luat la mișto pe bună dreptate. Eu eram ocupat cu campania, a scris un băiat.

Am văzut serialul cu Maradona în Mexic, la Sinaola, în inima drogurilor. Oricine a văzut acel serial se aștepta la un asemenea final. Nu am fost surprins, dar mi-a părut rău. Era o chestiune de timp până când se întâmpla. Și-a trăit viața la maximum”, a spus Ponta la Digi Sport.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | Calvarul unei judecătoare – Abuzurile din justiție – Acuzații pe nedrept, dezvăluiri șocante
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 152. Elena Ceaușescu, diabolică, megalomană și ambițioasă – un cocktail devastator