Fostul premier Victor Ponta a fost reales, sâmbătă, preşedinte al Pro România în urma congresului partidului care s-a desfăşurat la Bucureşti.

De asemenea, europarlamentarul Corina Creţu a fost aleasă preşedinte al Consiliului Naţional al formaţiunii, iar Alin Văcaru va fi secretar general.

Prim-vicepreşedinţi vor fi Mădălina Ciubotaru, Adrian Duicu, Bogdan Ivan şi Florin Stancu, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a partidului.

Cristi Borcea, dezvăluiri șocante despre problemele de sănătate: Iau 30 de pastile pe zi, pentru inimă și somn

„Lucrările Congresului PRO România – alegerea noii conduceri a partidului, stabilirea planului de acțiuni și a strategiei pentru anul electoral 2024”, a scris formațiunea politică pe pagina oficială de Facebook, unde au postat videoclipul de la recentul congres.

“Urmează o perioadă încărcată, în care vom revigora organizaţiile locale şi vom stabili strategia politică pentru anul electoral 2024!”, arată sursa citată.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentAdrian Duicu, condamnat definitiv de DNA, ales în noua conducere PRO România. Ar fi făcut trafic de influență chiar în biroul lui Ponta
Articolul următorAre șanse Mircea Geoană la președinție? Ponta: „Dacă e pus de PSD, are, sigur”