România trece prin clipe dramatice din cauza crizei Covid-19! Numai în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 16.765 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, iar 523 de oameni au murit.

Fostul premier al României Victor Ponta, care a demisionat după incendiul de la Colectiv, se întreabă, retoric, unde sunt protestatarii din 2015 care i-au cerut lui demisia.

„“A fost nevoie sa moara peste 500 de oameni in fiecare zi ca sa ….” nu avem Guvern nici acum! Protestatarii din Noiembrie 2015 sunt in vacanta?”, a fost reacția lui Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook, după bilanțul din ultimele 24 de ore.

Ponta a avut în ultimul timp mai multe comentarii critice la adresa Guvernului sau la adresa lui Klaus Iohannis. În 5 octombrie preciza că toate jocurile politice făcute de președintele Klaus Iohannis au fost ”proaste”, iar în 21 octombrie considera că Nicolae Ciucă, premierul desemnat să formeze un Guvern, are o misiune mult prea dificilă.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentC(i)olacul de salvare. Capcana mortală pentru liderul PSD. Între “trecerea în rezervă” și mărul de AUR otrăvit. Cum va juca?
Articolul următorIa pastila SRS. Iohannis i-a rupt gura lui Keops