O analiză sociologică profesionistă a ajuns la o concluzie surprinzătoare: Marcel Ciolacu este în eroare!  Ani de studiu și de cercetare l-au adus pe Vasile Dâncu la un adevăr pe care președintele, Klaus Iohannis, îl afirmă răspicat și apăsat de mai bine de 6 ani: PSD este de vină. Dacă Marcel Ciolacu  nu se arata hotărât să bage moțiune de cenzură, guvernanții nu se mai certau și România nu se trezea în hăul politic în care este astăzi. Pentru că nu ai tu cum, ca președinte de partid, să îndrăznești să dai jos Guvernul concurenței înainte ca președintele Consiliului Național al PSD să apuce să -ți trimită în plic structura Guvernului din umbră cu care să vii drept alternativă. După domnul Dâncu, pentru inițiați sunt niște semne de circulație pe care Marcel Ciolacu le sfidează și cineva trebuie să-l apostrofeze. 
Și trebuie să o facă repede, pentru că, prins cu treburile social democrate, Vasile Dâncu i-a scăpat din mână pe pluseristi și s-au trezit în Opoziție. E nevoie de o celula de criză la Senat, domnule Dâncu! Și de o opoziție la Opoziție! Pana la urma, aici se ascunde și secretul succesului în politică dâmbovițeană: câștigă cei care complică lucrurile, nu cei care taie noduri!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCulisele statului paralel | Fosta clasă muncitoare, jefuită de 1 miliard de dolari de „băieții deștepți” din sindicate – Cum a fost devalizat patrimoniul UGSR
Articolul următorMiron Mitrea: premierul să numească urgent ministrul Sănătății