Vicepreşedintele Pro România Adrian Ţuţuianu a declarat, sâmbătă, că formaţiunea politică pe care o reprezintă şi-a propus ca obiectiv la alegeri obţinerea a peste 50 de locuri în Parlament, ceea ce, susţine acesta, va oferi partidului din care face parte un rol foarte important “în echilibrele de putere pentru perioada 2020- 2024”, informează Agerpres.

“Este un moment în care noi ne-am propus să consolidăm partidul. Pe baza consolidării de la alegerile locale, să avem un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare şi să influenţăm într-o manieră importantă şi destinul comunităţilor locale, şi viitoarea situaţie din Parlamentul României. Dacă ne realizăm obiectivul pe care ni l-am propus, vom avea un grup parlamentar cu peste 50 de parlamentari, deputaţi şi senatori, şi cred că vom fi foarte importanţi în echilibrele de putere pentru perioada 2020- 2024. 2024 este anul în care ne dorim să fim principalul partid de centru stânga din România, cu pretenţii de guvernare şi cu o soluţie de candidat pentru preşedinţia României”, a afirmat Ţuţuianu, citat de Agerpres.

El a arătat că la alegerile locale obiectivul Pro România este de a atinge un prag electoral de 12-15%.

“Ce ne-am propus noi la aceste alegeri? Să consolidăm statutul Pro România ca partid de centru-stânga, să facem un scor cu două cifre, adică peste 10%, undeva la 12-15%, iar în judeţe precum Botoşani sau Dâmboviţa ne propunem ca scorul nostru să fie undeva la 15-17 spre 20%, cu intenţii foarte precise de a câştiga, dacă se poate, cât mai multe primării, cât mai mulţi consilieri locali şi judeţeni şi, de ce nu, să câştigăm preşedinţiile consiliilor judeţene şi a primăriilor municipiilor reşedinţă de judeţ”, a adăugat vicepreşedintele Pro România.

Articolul precedentMiron Mitrea ii recunoaște merite lui Klaus Iohannis în privința statului de drept
Articolul următorVictor Ponta pune punctul pe i: Facem alegeri locale cu milioane de oameni, dar nu putem să vedem un spectacol în interior