Trezorierul Pro România, deputatul Mircea Titus Dobre, consideră că Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel, cooptați de social-democrați pe listele parlamentare, sunt folosiți de PSD pentru a putea duce în Parlament „dinastiile” partidului.

„Războiul pe ciolan, faza pe medici celebri. PSD a prins trendul momentului: atenția tuturor e îndreptată către specialiștii care luptă direct cu pandemia de COVID-19. Așa că au făcut cea mai ipocrită mutare de forțe: au adus deja doi medici celebri, pe care-i bagă-n linia-ntâi a luptei electorale. Domnul Rafila și domnul Cercel poate speră că PSD le-a făcut această ofertă pentru că partidul vrea, cu adevărat, să aibă specialiștii în Parlament. Poate cred poveștile despre nevoia de a avea un cadru legislativ mai bun. Vor afla, în scurt timp, că sunt folosiți, doar pentru a reintroduce în Parlament aceleași dinastii PSD pe care le știm.

Dar nici măcar nu a inventat PSD schema asta de joc de-a grija pentru sănătate și cadru legislativ. Și PNL l-a folosit pe celebrul medic Leon Dănăilă, în același fel și cu același scop. Probabil că în următoarele zile vom mai vedea astfel de mișcări de forțe. Acum e rândul PNL să persuadeze celebrități. Iar astfel, cele două partide își vor face campania pe spatele somităților pe care le vor atrage doar pentru a le arunca în luptă, în timp ce restul membrilor își fac simple calcule matematice, alegându-și pozițiile pe listele pentru alegerile parlamentare”, a scris Mircea Titus Dobre pe Facebook.

 

 

Articolul precedentAlianța PNL-USR-PRO România trimite PSD-ul în opoziție în Neamț
Articolul următorGabriela Maria-Podașcă, PRO România: ”Cinismul PNL depășește orice limite! Acești politruci sunt interesați doar de scorul electoral”