Fostul președinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a reacționat față de declarațiile lui Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății. Iată ce a scris acesta:

„În încercarea lor ticăloasă de a mușamaliza tragedia de la Piatra Neamț, Ministrul Tătaru lansează pe piață teoria: „pentru accidentul de la Piatra Neamț toți suntem de vină”. Nu, tată, nu toți suntem vinovați! Nu toți suntem miniștri ai sănătății, nu toți am împrumutat 110 miliarde de lei cu promisiunea de a ne lupta cu epidemia, nu toți ne-am pus neamurile și lipitorii de afișe din partid în funcția de manageri de spital! Nu noi am ținut spitalul din Lețcani închis doar ca să puteți voi să-l deschideți după ce candidatul PNL la Consiliul Județean Iași își câștigă scaunul. Dacă nu ați fi pus bețe în roate deschiderii acelui spital, 11 români probabil ar fi astăzi în viață!

Deci, fiți bărbați și asumați-vă responsabilitatea morală pentru ce s-a întâmplat la Piatra Neamț! Tensiunea din țară este atât de mare încât poate fi tăiată cu cuțitul și normalitatea nu va reveni atâta timp cât guvernul Orban va fi la Palatul Victoria!“

Articolul precedent100% TU DECIZI! Maya Teodoroiu, mereu aproape de PSD. Cum urci în carieră când partidul e la putere
Articolul următorOra 18:00 – Culisele statului paralel – Cum funcționa unitatea de elită de la DNA Prahova