Senatorul Călin Popescu-Tăriceanu reacționează dur după ce analistul economic Radu Soviani a dezvăluit că, în 11 luni, Guvernul Orban a îndatorat România mai mult decât în primii 19 ani de după Revoluție.

„Văd că gluma se îngroașă”, afirmă fostul premier, pe Facebook, acuzând Guvernul că „parcă pârjolește deliberat totul pentru ca cei care vin să guverneze după ei să aibă o sarcină imposibilă”.

„Am zis că nu critic “entuziasmul” guvernului Orban de a lua împrumuturi, dar văd că gluma se îngroașă. Ultimul împrumut pe care l-au făcut, cel de 1,65 miliarde euro, îi transformă în campionii absoluți ai luării de bani împrumut! Este totuși de neacceptat ca Orban și Cîțu să împrumute România în doar un an de zile cât s-au împrumutat toate guvernele noastre în intervalul decembrie 1989 – decembrie 2008!

Și au fost și atunci și crize și greutăți, dar le-am trecut fără să facem din acest lucru o orgie financiară. Parcă guvernul Orban pârjolește deliberat totul pentru ca cei care vin să guverneze după ei să aibă o sarcină imposibilă!”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Articolul precedentAmbasadorul României la Viena, Bogdan Mazuru: Nu avem informații despre români răniți în atacul de luni
Articolul următor100% TU DECIZI! Irinel Stativă, fantomă prin Parlament. Picanteriile deputatului “cu de toate”