A ieșit la iveală motivul plecării grăbite a lui Victor Ponta din platoul Realitatea Plus, marți seară, cu câteva minute înainte de a intra în emisiunea ,,100″, moderată de Laurențiu Botin. 

Sursele realitatea.net susțin că gestul fostului premier a venit după un telefon al fostului general SIE, Silviu Predoiu. Contactat de Realitatea, Predoiu a negat orice implicare în decizia lui Victor Ponta. La rândul său, Ponta nu a putut fi contactat.

Victor Ponta ajunsese la Realitatea cu 7 minute înainte de începerea emisiei. În imagini se vede cum îi întinde mâna șovăielnic realizatorului emisiunii 100%. În câteva secunde, fostul premier părăsește grăbit platourile Realitatea PLUS. Informațiile pe surse Realitatea.net arată că Victor Ponta a fost sunat de consilierul său, fost general SIE, Silviu Predoiu, care l-ar fi avertizat că ar urma o emisiune cu dezbateri “grele”.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedent100% TU DECIZI! Gheorghe Falcă, primăria și scriitura. Contracte pe bandă rulantă către firma soției
Articolul următorVIDEO INTERVIU EXCLUSIV Liviu Dragnea, episodul 3 | Cum s-au derulat NEGOCIERILE pe amnistie cu Dăncilă și Toader: ”Grațierea o cer oamenii vinovați!”