Președinta Comisiei Europene vine, astăzi, în România. Ursula von der Leyen va sta de vorbă cu președintele Iohannis și premierul Cîțu despre miliardele pe care le primesc românii.

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine, astăzi, la Bucureşti, în cadrul seriei de vizite NextGenerationEU. Şefa CE se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Florin Cîţu.

La ora 16:00, Ursula von der Leyen va fi primită la Palatul Cotroceni de şeful statului, iar la ora 16:50 va avea o întrevedere cu prim-ministrul Florin Cîţu, la Palatul Victoria.

Ulterior, cei trei oficiali vor vizita Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, care ar urma să beneficieze de fonduri din partea programului NextGenerationEU, apoi vor susţine o conferinţă de presă comună.

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentCulisele puterii | Miron Mitrea: PNL este istorie. USR-PLUS ar putea câștiga războiul politic, cu o condiție
Articolul următorPNRR-ul României APROBAT. Iohannis: Este o șansă pe care nu avem voie să o ratăm. Impementarea proiectelor, o prioritate ABSOLUTĂ