Bogații României s-au strâns la un restaurant de lux de pe malul Lacului Herăstrău unde, potrivit unor surse, au pus la cale un plan pentru preluarea Partidului Național Liberal. Majoritatea mesenilor prezenți la “cina cea de taină” sunt vechi susținători ai fostului președinte Traian Băsescu, în vechiul PDL. Detalii exclusive despre această întâlnire aflați sâmbătă, la Realitatea PLUS, într-o ediție specială, începând cu ora 19.00. 

Nu mai puțin de 2 miliarde de euro! Atât ar însuma averile celor prezenți la aceeași masă la un restaurant din Herăstrău. Dincolo de motivul oficial al întâlnirii, acela de a celebra ziua uneia dintre soțiile celor prezenți, sursele Realitatea PLUS spun că scopul cinei festive a fost unul mult mai important: un puci organizat de foști reprezentanți de seamă ai vechiului PDL pentru a pune mâna pe putere în Partidul Național Liberal. Liderul operațiunii de “schimbare la față” ar fi nimeni altul decât Adriean Videanu, fostul ministru al lui Traian Băsescu și al fostului premier Emil Boc. 

Pe lângă George Copos, Adrian Severin sau Adriean Videanu, la masa bogaților au mai fost prezenți și Radu Berceanu, Radu Timiș și Raul Doicescu.

Imagine

Interesant este faptul că la întâlnire a participat și fostul cuscru al lui Traian Băsescu, Bebe Ionescu, după cum se poate vedea mai jos, în imaginile suprinse de paparazzi.

Imagine

Întâlnirea s-a terminat în voie bună, semn că cele discutate au fost aprobate de toți cei prezenți la masă. 

Toți oamenii președintelui. De la Traian Băsescu, la Florin Cîțu – fuziune la nivel înalt

Florin Cîțu și-a anunțat intrarea în cursa pentru șefia PNL împotriva lui Ludovic Orban. Partidul are nevoie de un “suflu nou” – așa își justifica premierul, la acel moment, gestul controversat pentru mulți. În schimbul susținerii, a promis partidului cel puțin 8 ani la guvernare. 

În momentul de față, cei mai vocali susținători ai candidaturii lui Cîțu sunt liberalii proveniți din vechea gardă, mai exact din fostul Partid Democrat – cu alte cuvinte, oamenii președintelui. Ai președintelui Traian Băsescu. 

În ultima zi din mai, într-o duminică, atunci când și-a anunțat candidatura la șefia partidului, Florin Cîțu a apărut pe treptele sediului din Modrogan, sediul fostlui PDL!, flancat de un pluton de susținători, marea majoritate liberali ai vechiului regim Traian Băsescu.

Printre aceștia, amintim doar câțiva: vicepremierul Raluca Turcan, vicepreședintele Senatului Alina Gorghiu, Emil Boc, șeful de campanie al premierului Florin Cîțu, și președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, fostul șef de campanie a PDL și a lui Traian Băsescu la alegerile prezidențiale din 2009.

Zarurile au fost aruncate!

Care este planul secret al milionarilor de a prelua PNL? Aflați sâmbătă, de la ora 19.00, într-o ediție specială la Realitatea PLUS, cu jurnaliștii Laurențiu Botin, Bogdan Muzgoci și Marinela Mititelu. 

Articolul precedentBani cu dedicație din PNRR. Primarii reclamă: bugetul administrațiilor locale, redirecționat către firma magnatului Comănescu. Decizia stă în pixul ministrului Energiei
Articolul următorCulisele Statului Paralel – Ion Mihai Pacepa – Trădător sau erou? – Cât valora viața lui Pacepa pentru Ceaușescu