Miron Mitrea a analizat cel mai recent scenariu scurs pe surse în presă: Victor Ponta posibil candidat la Primăria Capitalei din partea alianței PSD-PNL. Consultantul politic e de părere că scenariul e o simplă fumigenă menită să-l aducă în prim plan pe Victor Ponta.

Miron Mitrea a comentat la Realitatea PLUS în cadrul emisiunii Culisele Puterii informația vehiculată de o anumită parte a presei conform căreia Victor Ponta ar putea candida la Primăria Capitalei, candidat comun din partea PSD-PNL:

“Astea deja sunt jocuri. De la PNL, în mod evident, Burduja își dorește să candideze. La PSD, Gabi Firea. Bucureștiul, candidat comun, mai ales Ponta, nu! Victor se valorifică el după ce a încercat să meargă cu PSD-ul la europarlamentare.

Nu candidează Victor Ponta, nu-l văd. Sunt jocuri prin spate, vrea să fie important”, a spus Mitrea.

Conform scenariului vehiculat, social-democrații ar fi de acord cu solicitarea PNL de comasare a alegerilor europarlamentare cu cele locale, cerând în schimb ca liberalii să susțină un candidat comun cu PSD la Primăria Generală a Capitalei. Victor Ponta ar fi candidatul comun al celor două partide.

 
 
 

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentClipe fericite și pline de emoție în familia Păcuraru. Ana Maria, mămică pentru a doua oară
Articolul următorArbore uriaș, doborât de vânt lângă un loc de joacă, într-un parc din Capitală. Nicușor Dan, reacție halucinantă: Se mai întâmplă!