Prioritatea candidatului Pro România la Primăria Capitalei, gen. dr. Ioan Sârbu, este „securitatea cetățenilor Bucureștiului”.

„Am acceptat oferta Pro România, pentru că este un partid în care mă regăsesc și mi se potrivește ca viziune pentru București. Sunt convins că vom putea face multe lucruri împreună”, ne-a declarat gen. Sîrbu pentru newsweek.ro.

El a precizat că negociază de mai multă vreme cu Victor Ponta această candidatură.

Întrebat dacă un militar-candidat nu este o alegere mai puțin obișnuită, el a negat. „Nu este vorba de așa ceva. Victor Ponta a avut motive foarte clare când s-a îndreptat spre persoana mea. Eu am făcut medicină, dar și administrație. Am fost director al Spitalului Militar Central și am făcut din el un spital modern și performant”, a mai spus gen. Sîrbu pentru newsweek.ro.

Candidatul Pro România a precizat că una din prioritățile mandatului său, în cazul în care va câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei, este „securitatea cetățenilor Bucureștiului”.

Întrebat cum comentează existența unui protocol dintre DGIA, serviciul secret al Armatei, și Primăria sectorului 3, gen. Ioan Sîrbu a precizat că nu are detalii despre această decizie, dar este convins că primarul Robert Negoiță „a avut în vedere chestiuni necesare pentru locuitorii acestui sector, printre care și siguranța acestora.”

Articolul precedentPremierul Orban huiduit de minerii de pe Valea Jiului
Articolul următor100% TU DECIZI! Marius Stan, metalurgistul fotbalist ajuns politician. Acuzații de devalizare a Clubului Oțelul