Robert Negoiţă, candidatul Pro Bucureşti 2020 la funcţia de primar al Sectorului 3 al Capitalei, a salutat, miercuri, decizia Biroului Electoral al Sectorului 5 de a dispune renumărarea voturilor exprimate la scrutinul de duminica trecută, potrivit Agerpres.

“Salut decizia Biroului Electoral al Sectorului 5 de a dispune renumărarea voturilor exprimate la scrutinul de duminica trecută. Odată cu acest precedent creat sper ca şi la celelalte sectoare şi oriunde în ţară, unde există cereri şi motive întemeiate pentru a se dispune această procedură, să fie admise cu celeritate şi dispusă aceeaşi măsură. Asta pentru că este nevoie de o Românie normală, unde nu trebuie să existe discrepanţe în funcţie de interese atunci când vorbim de aplicarea legii şi transparenţa esenţei democraţiei: votul liber exprimat”, a scris Robert Negoiţă pe pagina sa de Facebook.

El spune că, “dacă se vor descoperi probleme la finalul acestei verificări a scrutinului electoral, este imperios necesar ca cei care au viciat procesul electoral să fie pedepsiţi exemplar”.

“Asta pentru a nu mai exista nicio tentaţie viitoare de a ataca democraţia în România. Simt nevoia să mă repet în final: când vorbim despre o chestiune atât de importantă precum integritatea democraţiei, legea nu se poate aplica decât unitar. Aceeaşi pentru toţi!”, conchide Negoiţă.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 78. Șomer și cu boarfele-n stradă
Articolul următorIoana Petrescu demisionează din Pro România! Acuza ”duplicitatea, oportunismul, trădarea şi târguielile de culise”