Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost miercuri la sediul central PSD pentru discuții legate de o colaborare mai apropiată cu formațiunea social-democrată, potrivit Antena 3. El și liderul PSD Marcel Ciolacu au o relație bună.

Întrebat la sediul PSD dacă a îngropat securea războiului cu foștii săi colegi, Robert Negoiță a declarat: „N-am avut ce îngropa, eu nu umblu cu securi, sunt o persoană pașnică”. El a adăugat că are puterea de a se uita în spate și a recunoaște când poate nu a luat cea mai bună decizie. Robert Negoiță a menționat și care este principala sa condiție ca să revină în fostul său partid: „PSD să rămână în opoziție!”.

Robert Negoiță a plecat cu scandal, anul trecut, din PSD. A înființat apoi un nou partid, Partidului Bucureşti 2020, din partea căruia a candidat la alegerile locale și a câștigat un nou mandat de primar al Sectorului 3. Potrivit legislației, un primar își pierde mandatul dacă pleacă de la un partid la altul, dar nu și dacă partidul său fuzionează cu alt partid.

Robert Negoiță a avut în vară un conflict aprins cu Gabriela Firea, actual prim-vicepreședinte PSD. Firea l-a acuză pe Negoiță că este „terorist politic” care vrea să distrugă PSD și care i-a pus bețe în roate, alături de Victor Ponta, în cursa pentru al doilea mandat de primar general. În replică, Negoiță a spus că Firea suferă de „paranoia”.

Articolul precedentVIDEO Stare de asediu la Washington, susținători ai lui Trump au pătruns în Congres, pentru a bloca validarea victoriei lui Biden
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 132. Problemele care-i strică până și freza lui Boris Johnson