Preşedintele Pro România Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că “moţiunea de cenzură este o poveste”, iar liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, vrea doar “să inducă ideea că e pregătit de moţiune”.

“Moţiunea de cenzură este o poveste. În sesiunea extraordinară nu se poate introduce moţiunea de cenzură. Domnul Ciolacu, nu că nu ştie, intenţionat induce în rândul membrilor, simpatizanţilor PSD şi opiniei publice ideea că e pregătit de moţiune de cenzură. Nu există moţiune de cenzură pentru că, dacă dânsul a spus că la sfârşitul stării de alertă o promovează, în 17 iulie suntem în vacanţă parlamentară, poate fi o sesiune parlamentară extraordinară în cadrul căreia nu se poate promova o moţiune de cenzură. Ceea ce înseamnă că PSD şi-a propus să nu facă moţiuni de cenzură şi să lase un guvern susţinut de o minoritate de 20% să conducă România”, a afirmat Ţuţuianu, conform agerpres.ro.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, miercuri, că parlamentarii PSD încep să lucreze la moţiunea de cenzură pe care o vor depune a doua zi după încheierea stării de alertă.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 5. Imunizare politică pe model american
Articolul următor100% TU DECIZI! Tudorel Toader, procuror comunist, apoi ministrul lui Dragnea care a “executat-o” pe Kovesi la comandă