Grigore Gheonea, primarul comunei Cudalbi, ales în 2022 din partea Pro România, a adus preotul pe câmp să sfinţească recolta şi să aducă ploaia.

“Din cauza temperaturilor foarte ridicate şi a secetei din ultima perioadă, păşunile şi culturile au fost afectate, ameninţând cu foamete. Nădejdea tuturor este numai la Dumnezeu cel milostiv şi multîndurat să nu se mânie pentru păcatele noastre cele cu ştiinţă şi cu  neştiinţă. Ne-am rugat, astăzi, să ne dea Dumnezeu ploaie să se îndrepte recoltele. Încrezători în purtarea de grijă şi milostivirea lui Dumnezeu, să avem nădejde că El va răspunde rugăciunilor noastre”, spune primarul din Cudalbi.

Primarul crede că atunci când pământul crapă la propriu, ne întoarcem în genunchi… căci Dumnezeu este Cel care „face să răsară soarele și face să plouă și peste cei drepți și peste cei nedrepți”  

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentVictor Ponta: ”Dincolo de băşcălie, acum nu am văzut că se mai duce vreun ministru în zonele calamitate”
Articolul următorDirector ANPC, despre zborurile anulate: Banii ar trebui să fie recuperați în 7 zile, dar nu se întâmplă așa