Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a lansat luni seara un atac dur la adresa guvernului  şi propune trei măsuri care vizează direct Guvernul şi PNL.

“1. Decizie – privind suspendarea functionarii Guvernului pentru incalcarea regulilor privind consumul de alcool, tutun, lipsa distantarii sociale si lipsa mastilor de protectie!

2. Decizie privind suspendarea activitatii PNL Iasi pentru organizarea de intalniri politice cu peste 100 de persoane in spatii inchise – fara purtarea mastilor de protectie

3. Decizie privind suspendarea activitatii PNL Timis , a activitatii Primarului Nicolae Robu si a Senatoarei Alina Gorghiu pentru organizarea si participarea la activitati politice in Comuna Liebling Timis cu incalcarea regulilor privind adunarile publice !

Cand o sa vad aceste prime 3 decizii adoptate o sa sustin toate restrictiile – altfel Romania ramane tara in care “smecherii” de la Guvern NU respecta regulile dar ii amendeaza si sanctioneaza pe “fraierii” de romani obisnuiti!”, scrie liderul Pro România pe Facebook.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 12. Țara arde și PSD-ul hărțuiește
Articolul următorSondaj IMAS: Tendințe suprinzătoare în ochii electoratului pentru partidele de dreapta