Liderul Pro Romania, Victor Ponta, arată că actualul Guvern a pierdut încrederea populației, iar contractul social a fost rupt ”iremediabil”.

”1. Eu consider in continuare ca internarea fortata a celor asimptomatici este o mare greseala – acestia trebuie sa stea acasa izolati ( daca incalca izolatea sa fie sanctionati foarte dur – dar solutia sa bagam pe toata lumea in spitale este si mai rea , chiar imposibila – spitalele vor fi pline cu bolnavi asimptomatici de Covid 19 si mii de bolnavi cu alte afectiuni vor deceda din lipsa de tratament)

2. Regulile si restrictiile in Romania NU se aplica ciocoilor lui Orban de la PNL – doar “fraierii” de romani trebuie sa le respecte / daca acest Prefect considera ( ca si mine – si multi altii) ca internarea obligatorie a asimptomaticilor este o prostie – trebuia intai sa demisioneze din functia de Prefect – reprezentant in teritoriu al unui Guvern absurd si incompetent !

3. Toata Propaganda, apelurile siropoase, amenintarile si sanctiunile vor avea efect ZERO – cat timp romanii vad zi de zi ca exact guvernantii care platesc Propaganda, fac apeluri si stabilesc sanctiuni sunt primii care nu respecta nimic / contractul social intre Guvern si popor a fost rupt iremediabil / increderea si respectul NU mai exista / forta si minciuna institutionalizata ( tipice sistemelor totalitare) nu vor avea niciun succes!”, scrie Victor Ponta.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Lucian Șova, scandal cu ANI pentru incompatibilitate. Ce a rămas după el la Comunicații și transporturi
Articolul următorJaf ca în filme, în Capitală! Un bărbat a furat bijuterii de 60.000 de euro dintr-o casă. Unde l-au prins polițiștii