Liderul Pro România, Victor Ponta, apreciază vineri că moțiunea de cenzură are șanse să treacă dacă parlamentari PSD nu vor fi trimiși chiar de social-democrați spre Ludovic Orban.

„Luni ar fi foarte bine sa dam jos acest Guvern ticalos – care se ocupa doar de Alegeri, afaceri cu bani publici si clientela politica a PNL / si, cu sprijinul Dlui Iohannis, sa punem un guvern competent , care sa se ocupe imediat de :

1. Gestionarea Pandemiei

2. Deschiderea scolilor si universitatilor

3. Salvarea firmelor romanesti!

O sa reusim acest lucru ? Posibil – daca :

1. “Conservele” si vanzatorii securisti din PSD nu mai trimit parlamentarii la Orban ( vezi cazul deputatei de Braila )

2. Daca Dl Iohannis le readuce aminte celor de la UDMR ca vor sa fure Ardealul impreuna cu PSD

3. Daca USR are curaj sa revina la o “politica noua si curata” pe care au abandonat-o de dragul lui Orban si al PNL

Ca orice prostituata la apus de cariera Basescu si PMP ul lui ajuta PSD la Primaria Capitalei si PNL la Guvern – orice client e bun pentru ei cat timp plateste!

Parlamentarii PRO Romania vor vota la vedere PENTRU demiterea Guvernului Orban / am fost singurii care am votat IMPOTRIVA investirii acestuia si singurii care am facut pana acum OPOZITIE! Ir curajul si consecventa dau intotdeauna roade bune!

Suntem PRO Romania – si tinem doar cu Romania!”, a mai scris Victor Ponta.

 

 

Articolul precedentCampania electorală a început vineri şi se încheie pe 26 septembrie. Reguli speciale, în contextul pandemiei de coronavirus
Articolul următorNegulescu aruncă BOMBA: Cum a încercat Blejnar să scape de condamnare | Portocală: ”Mi-au propus 500.000 euro” – VEZI LIVE