Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat marți seara, la România TV, că parlamentarii formațiunii sale vor vota cu bilele la vedere la moțiunea de cenzură și l-a avertizat pe liderul PSD: ‘Marcel, eu o să țip în fiecare seară că aveți blat cu PNL-ul’.

„Guvernul a fost votat în martie printr-un blat. Bun, o lună, două, trei, dar ați zis așa, că dacă nu se dau alocații, îi dați jos, nu s-au dat. Ați zis că dacă nu se dau pensiile îi dați jos, nu s-au dat. Ați zis acum la Congres că ne alegem și îi dăm jos. Hai, domn’e, să îi dăm jos. Multă lume mă ceartă pe Facebook de ce nu fac eu moțiunea. Pentru că așa spune Constituția, trebuie să fim 110 să semnăm moțiune, noi suntem 24 la Pro România.

După aia, ziceau că nu știu dacă votează Pro România. Băi, uite, zic eu, Victor Ponta, cred că pot să votez în numele Pro România, i-am consultat pe cei 23, votăm uite așa, la vedere, bila albă în urna albă, bila neagră în …dar adu urna aia să votez. Stați un pic acum, cred că după începerea anului școlar…

Eu le-am spus tuturor colegilor, suntem în campanie electorală, dar fiți pregătiți, că s-ar putea să vă chem mâine, poimâine la București să votăm, să nu lipsească niciunul de la Pro România, dar i-am pregătit degeaba, noi ne tot pregătim să votăm moțiunea.

Eu cred că pierde foarte mult PSD-ul, și asta i-am zis (lui Marcel Ciolacu), Marcel eu o să țip în fiecare seară că aveți blat cu PNL-ul. ‘Nu, mă, că o facem’. ‘Hai! Hai!’. Cum să nu țip?. ‘Nu avem niciun blat’. ‘Atunci hai să votăm’”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Articolul precedentVIDEO 18:00 Noi dezvăluiri ale procurorului “Portocală”. Cum își “turna” Cosma Jr. adversarii
Articolul următorRobert Negoiță, Primarul sectorului 3, infectat cu noul coronavirus