Liderul PRO România și fostul premier al României, Victor Ponta, susține că pensionarii care vor primi o pensie mărită cu siguranță nu vor cheltui banii în Elveția, ci tot în economia României. El arată cu degetul în acest fel către premierul Ludovic Orban și  ministrul Finanțelor, Florin Câțu.

„A fost o campanie urâtă și ciudată! A fost la oase. Acest discurs de bocitoare cu pensiile l-am auzit când am ajuns premier.

E clar că organismul economic e  sleit. Pensionarul e clar că nu mergea în Elveția. Îi cheltuia aici, în România. Banii se întorceau înapoi la Cîțu. (…) Problema lui Orban e să nu fie dat afară de la Guvern de Iohannis”, a spus Victor Ponta la România TV.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a intervenit marți în dezbaterile din plenul reunit al Parlamentului cu privire la rectificarea bugetară, principalul subiect aflat în dispută fiind amendamentul PSD privind majorarea punctului de pensie cu 40%.

„Este un act de agresiune asupra stabilitatii economice”, a acuzat Florin Cîțu. „Toți se uita azi la noi, agențiile de rating, investitorii, Comisia Europeană și văd cum o grupare vrea sa arunce Romania in aer”, a mai declarat ministrul de Finanțe.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 73. Alegerile, motiv de sărbătoare la români
Articolul următorVictor Ponta atacă guvernul: „Nu poți să duci și deschiderea școlilor și alegerile locale. Nu poți să le duci!”