Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a apreciat, vineri, că premierul Ludovic Orban vrea să „acopere mizeria lui si a gastii lui de fripturisti” prin atacurile la adresa sa.

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Zalău, că îi condamnă în mod public pe liderii politici ai opoziţiei, în special cei ai PSD şi Pro România, care “au instigat permanent” românii la nerespectarea regulilor impuse în perioada pandemiei.

„#NESIMTIRE MAXIMA. Nesimtitul si sarlatanul arata cu degetul pe altii – ca sa acopere mizeria lui si a gastii lui de fripturisti! Tipic Lucovid Orban! Starea de Urgenta / Alerta a fost o batjocura la adresa romanilor / dar a fost si ramane paravanul pentru afacerile de miliarde si spagile de milioane de la achizitii! https://plusinfo.org/exclusiv-orban-si-catu-apar-in-dosaru…/ Hotul de Ludovic poate sa strige cat vrea “Hotii” – romanii au inteles acum ce a facut si de ce !”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Vlad Voiculescu și rețeaua citostaticelor. Bântuit de relația de rudenie cu foști securiști
Articolul următorVIDEO INTERVIU EXCLUSIV LIVIU DRAGNEA, Episodul 2. Cum au fost Dăncilă și Stănescu manipulați de Servicii