Victor Ponta, preşedintele Pro România, a susţinut, marţi, la România TV, că premierul Ludovic Orban avea o linie de comunicare directă cu Adrian Ionel, directorul companiei Unifarm, suspendat din funcţie, după ce DNA l-a acuzat de luare de mită.

“Cu directorul Unifarm, direct a vorbit domnul premier Orban”, a precizat Victor Ponta.

Întrebat de jurnalistul Victor Ciutacu ce a discutat Ludovic Orban cu şeful companiei Unifarm, liderul Pro România a explicat că nu are acces la înregistrări.

“Aveau o linie de comunicare directă”, a subliniat fostul premier.

De asemenea, Victor Ponta a amintit că PNL a atacat la CCR legea referitoare la acordarea de măşti pentru persoanele vulnerabile.

“Domnul Orban a atacat la CCR legea noastră pentru populaţie, dar în acelaşi timp a făcut achiziţia pentru cele 130 de milioane de măşti care s-a terminat acum două săptămâni şi urmau să livreze în şapte zile. Nu o să livreze nici în şapte săptămâni. O să livreze în campanie electorală. Probabil o să scrie mic pe ele PNL sau Guvernul Orban. Nu mai ai voie cu găleţi. Dai măşti de la Guvern din bani publici”, a conchis Victor Ponta.

Articolul precedentPonta: Sper că Firea nu se simte trădată de mine, ci de propriii colegi din PSD
Articolul următorKlaus Iohannis, după explozia cazurilor Covid: Suntem într-o situație foarte complicată. E greu de imaginat cum va arăta o nouă fază de relaxare