Fostul premier și președinte al PSD Victor Ponta comentează situația de pe scena politică actuală. Ponta spune că PNL și PSD acționează după scenariul unei căsnicii tumultoase și că singura soluție pentru o guvernare stabilă e o alianță între cele doupă partide, însă cu condiția ca premierul să fie dat de PSD.

”PSD trebuie să aibă premierul. PNL are preşedintele. Iohannis e cel mai preşedinte de partid care a existat în România. Nici Ion Iliescu nu era cu PSD-ul aşa. Nici Băsescu cu PDL-ul. Constantinescu nici atâţ.

Iohannis e şef de PNL. Merge la Congres, îi cheamă pe PNL-işti. Dă Guvernul la PSD. Mai departe … Cum se împart, să ştiţi că nu interesează pe nimeni. Pe oamenii obişnuiţi nu îi interesează. Astea sunt problemele lor. E normal.

Românul vrea să ştie: începe şcoala mâine. se mai opreşte vreodată sau iar o luăm de la capăt?”, a declarat Victor Ponta, la un post TV.

Sursa: Realitatea Din PRO

Articolul precedentZiua (In)dependenței: PNL bate palma cu PSD. Cum să te faci frate cu dracul până treci puntea
Articolul următorScenariul care dinamitează guvernarea: numai Cîțu sau Ciolacu pot fi PREMIERI. De ce varianta CIUCĂ este de evitat – semnal de alarmă