Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o reactie rapida la adresa premierului Orban, după ce acesta a susținut că preşedinţii PSD şi PRO România, Marcel Ciolacu şi Victor Ponta, ar putea fi amendaţi pentru că nu s-au conformat purtării măștii  în Camera Deputaţilor

“Lucovide!! Tu porti masca tot timpul! Tu esti virusul care de 30 de ani pui in pericol viata romanilor !

Tu trebuie sa iti dai jos masca si sa te vada toti romanii asa cum esti : un vataf umil si slugarnic cu Boierul Klaus si mincinos si ticalos cu romanii care muncesc pe “mosia” voastra / un impostor care de 30 de ani nu ai lasat nimic in urma ta in politica / cel mai incompetent si ipocrit Premier al Romaniei ( ai depasit-o deja si pe Viorica)!

Hai amendeaza-ne Lucovide! Ca tu nu stii altceva decat sa amendezi oamenii care te intreaba de solutii economice, de salarii, pensii, alocatii si salvarea firmelor romanesti!

Si Marcel Ciolacu si eu te-am intrebat ce faci pentru economie si pentru viata oamenilor afectati de Pandemie si de masurile aberante ale Guvernului – am primit si singurul raspuns de care esti tu capabil : ne dai amenda!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentVictor Ponta susține căderea guvernului: “Eu cred că ar fi cel mai bun lucru, ar da un impuls nou”
Articolul următorProiect ALDE, Pro România și UDMR pentru anularea amenzilor aplicate în baza ordonanţelor militare