Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri în plenul reunit, că „Guvernul PEPSIglas” trebuie să fie demis, aluzie la bâlba ministrului Educației, Monica Anisie.

„O sa fie nevoie sa moara oamnei ca sa fie alegeri”, a parafrazat Ponta o expresie folosita de Klaus Iohannis in trecut, de data asta liderul Pro Romania referindu-se la Guvernul PNL. Ponta a precizat ca desi in ultimele 24 de ore s-a inregistrat un nou record de infectari, aproape 1.500 de noi cazuri, totusi premierul Ludovic Orban spune că este pregătit de alegeri. El i-a mai acuzat pe liberali ca „si-au pus 400% pretul” la o achzitie de măști de protecție din China.

„Am aflat de la dna Anisie ca are solutie cu PEPSIglas. Faptul ca e analfabeta nu e de ras. Ma gandeam daca dl Orban nu o sa o remanieze si sa il ia pe dl Vanghelie (Marian Vanghelie, ex-primar PSD) ca tot s-au inteles la Sectorul 5 si ar fi bun de ministru”, a spus Ponta.

„Dle Ciolacu, ca vad ca dvs ascultati glasul poporului si ati decis sa depuneti motiune de cenzura. De-abia o astept, nu trebuie sa spuneti altceva in motiune decat ‘Vaccin anti-Lucovid in Romania’”.

Articolul precedentCiolacu anunță că PSD va depune luni moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban
Articolul următor100% TU DECIZI! Marius Bodea, omul lui Fenechiu vrea șefia CJ Iași