Liderul Pro România, Victor Ponta, consideră că „va fi babilonie” în București, după alegerile locale, cu primari de la 4 partide și consilieri generali de 5-6 formațiuni.

„Bucureștiul va arăta foarte ciudat după alegeri. Cred că din cele 6 sectoare vor fi primari de la 4 patride. Cred că și PNL va câștiga un sector, PSD va câștiga un sector, USR va câștiga un sector, Pro va câștiga un sector. În CGMB vor fi probabil 5 sau 6 partide, aici numărăm și PLUS-ul care nu e cu USR. Va fi babilonie”, a declarat Victor Ponta, la B1TV.

„Băsescu o va ajuta pe Firea. Cu voie sau fără voie, o va ajuta”, a mai spus liderul Pro România.

Ponta nu crede că primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, își va recâștiga mandatul. La Sectorul 2, prima șansă i-o dă candidatului PNL-USR. „Cred ca se disipeaza voturile pe stanga. Dan Cristian Popescu nu e asimilat cu PSD”, a spus el. La Sectorul 3, Ponta a zis edilul în funcție, Robert Negoiță (Pro București 2020), va obține un nou mandat, la fel și la sectorul 4, unde primar este Daniel Băluță (PSD).

Articolul precedentPonta despre moțiunea de cenzură a PSD: „Dacă UDMR votează, 100% trece”
Articolul următorUMPMV cere identificarea celor care au pactizat cu interlopii: Capitala să fie redată cetățenilor, vinovații – trași la răspundere!